Woning Jagersweg Enter

Een strakke en moderne villa op een prachtige landelijke locatie te Enter voorzien van een geschroefd rieten dak. De Aluminium nokken op het rieten dak geven het dak een strakke look. Volledige woning (1000m³) is opgebouwd uit Houtskelet met wederom een Hoge RC waarde. De Houten buitenkozijnen met hoogwaardig glas zijn aan de achter gevel aan de buitenzijde voorzien van een aluminium gepoedercoate zonwering middels mooie brede lamellen. Een mooie verduistering in gesloten toestand en optimale zonwering. De woning is voor 75 % onder keldert waar o.a. een deel voor de techniek voor ingericht is.

WTW wordt voorzien van een verse lucht toevoer door middel van aanzuig uit het naastliggende bos, de aangezogen lucht wordt door de grond temperatuur al voorgekoeld cq. verwarmd. Energetisch een ideale situatie en op deze manier geen dikke buizen op het dak. De woning heeft een zonnepark extern naast de woning om de installaties te compenseren tbv het verbruik. Alleen begane grond en badkamers zijn voorzien van vloerverwarming tbv een behaaglijk binnenklimaat. Mede de damp-open HSB geeft uiteraard het gewenste comfort. De woning heeft een hoog testresultaat van de Blowerdoortest te weten luchtdoorlatendheid(overdruk) bij 10Pa q10 (dm³/s*m²) 0,094. Luchtdoorlatendheid bij onderdruk bij 10 Pa, q10 (dm³/S*m²) 0,059 alles gemeten in de ruwbouwfase.

Deels is de woning gestuukt en deels zijn de wanden voorzien van verduurzaamd Zweeds rabat voor een mooi contrast tussen linker en rechterdeel. De woning is in zijn geheel op elke etage voorzien van CO2 neutrale dekvloeren waarop een mooie gietvloer als eindafwerking gemaakt is. Wanden en plafonds zijn allemaal strak afgewerkt en voorzien van een glasvlies met een saus laag voor een prachtige strakke eindafwerking.